Forrykende i Flammen

IMG_7179

På lørdag holdt vi dette semesterets første konsert i Kulturverket Flammen. Der fremførte vi fire satser av Svanesjøen, arrangert av vår fagottist Lars-Jarand Bakkelund, Suite fra Dragetreneren, arrangert av vår klarinettist Konrad Berntsen, og til slutt en forhåpentligvis svingende Cerebral Vortex, skrevet av den dyktige komponisten og vår saksofonist, Øyvind Moe. Alt dette ble bundet fint inn av en flink og sporty konferansier, Brit Bergersen Smestad.

I forkant hadde Nittedals utrolig gode lokalavis, Varingen, vært så raus å publisere en artikkel om konserten vår, noe som resulterte i et riktig så godt oppmøte fra publikums side, sett med korpsøyne i alle fall. Det satte vi veldig stor pris på, særlig fordi vi gjerne ville gi de flinke arrangørene/komponistene våre den oppmerksomheten de virkelig fortjente.

Så tusen hjertelig takk til både Varingen og de som kom og hørte på konserten!

IMG_7183

Nå har vi akkurat startet på vårt neste prosjekt, nemlig Lillestrøm Kultursenters “Fra ABBA til Chess” der vi er medarrangører. Vi er under ledelse av selveste Anders Eljas denne gangen, noe som er veldig stas. Han blir en sentral del av konserten og kommer til å fortelle historier fra sin spennende karriere underveis. Solistene våre blir Reidun Sæther og Erik Wenberg Jacobsen. Absolutt en konsert å få med seg.

Så velkommen til Lillestrøm Kultursenter 15. oktober kl.18.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *