Nok et fantastisk norgesmesterskap

NM18 - 3

Det er selvfølgelig en utrolig takknemlig oppgave å skrive en tekst om å bli norgesmestre, slik som i fjor. I år ble Lillestrøm derimot nummer 2, men kun 0,33 poeng bak Christiana Blåseensemble og kun 0,33 poeng foran Musikkforeningen Nidarholm. Det var med andre ord utrolig tett i toppen av elitedivisjonen, og med det enorme nivået blant alle konkurrentene i divisjonen skal det egentlig bare mangle at vi ikke er superstolte over årets resultat og går med hodet hevet mot EM i mai.

05C5E600-6CF8-4C12-8180-08721BCD2B7D

Det som gjør NM helt fantastisk for Lillestrøm Musikkorps’ del er det engasjementet vi opplever år etter år når vi fremfører vår avdeling, uavhengig av tidspunkt. Sammen med pulsen som økes av at vi står foran en prestasjon som betyr utrolig mye for oss (i tillegg til av at vi har gått opp en vindeltrapp i det som føles som halve Empire State Building for enkelte anti-friskuser), er det virkelig en fantastisk rørende og dopaminproduserende opplevelse å gå ut på scenen og høre jubelen fra en stappfull sal. I år var faktisk salen så full at galleriet var i bruk, og det er ingen tvil om at vår NM-konsert hadde vært noe helt annet om ikke det var for det flotte publikumet som fyller salen. Det er virkelig hvert eneste korps som er i Trondheim denne helgen forunt å spille for full sal etter så mye arbeid som er nedlagt i innøvingsperioden, og vi er så utrolig takknemlige for at vi får oppleve det.

NM18 - 4

Vi sier hvert eneste år at vårt mål er å gi publikum en flott, musikalsk opplevelse, og det er ikke for å ha noe å skylde på når seieren glipper. Det er virkelig vår aller største glede å oppleve responsen fra et stort og beveget publikum etter årets mest nervepirrende konsert. Tusen hjertelig takk for den opplevelsen, alle dere på bildene over og under. Vi håper å se dere til neste år også, og lover å gjøre vårt ytterste for å skape gåsehudøyeblikk igjen og igjen, år etter år.

C8502DD0-630E-4164-9D91-C998217C0CE8

Om ikke musikkopplevelser forlenger livet så bidrar det i hvert fall til å skape øyeblikk å leve ekstra godt i, og alle som deltar i NM for Janitsjarkorps i Trondheim vet hva slags fantastisk prestasjon vi alle er med på, musikalsk og sosialt, uansett divisjon. Go us! Resten av landet skulle bare visst 💪🏼

NM18 - 8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *