Sommerferie!

Henrik sto for en jazzy utgang av sesongen!

Henrik sto for en meget jazzy solo på tampen av sesongen!

Årets siste konsert er gjennomført. Til tross for noen dråper i løpet av den timen vi spilte under byfesten på Lillestrøm, hadde vi det veldig moro på scenen. Og det så ut til at publikum koste seg også – både overkroppmoves og sang ble observert!

Vi lovte på forhånd å legge av oss klassisk spillemåte til fordel for dampende jazz og groove, og takket være god innstudering av dirigent Reid Gilje så klarte vi det. Og vår eminente soloklarinettist Henrik Wingerei tok et særlig stort ansvar under fremførelsen av Sing Sang Sung :

Stor takk også til Christin Bastiansen som briljerte på vokal:

Innholdsrik sesong

Vi har lagt bak oss en sesong med en konsert-tetthet som aldri har vært større. I høst fikk vi blant annet et hyggelig oppdrag fra NMF som vi klemte inn i programmet, og Born to play-konserten ble en morsom opplevelse. Slike samarbeid gjør vi gjerne flere av, og vi har allerede spennende ting på blokka. Fortsettelse følger!

NM-prosjektet ble også i år veldig bra! Stykket vi spilte var usedvanlig fint, og ga både oss og en full Olavshall en mektig og rørende musikalsk opplevelse.

Så hadde vi en veldig hyggelig 17. mai-konsert med mye flott norsk musikk på programmet.

Vi gjorde blant annet Johan Halvorsens Festmarsj:

Og så fløyelsmykt har du vel aldri hørt “Mot Rondane”? Solist er supre Turid Angell Olsen.

Vi satser videre

Neste sesong starter vi med å delta under Lillestrøm Kultursenter sin jubileumskonsert 10. september, der vi blant annet fremfører Griegs a-mollkonsert med pianist Håvard Gimse som solist.

Dagen etter, 11. september, blir det konsertsamarbeid med Oslo Brass Band for første gang.

Så går det slag i slag med filmquiz med musikalsk fremførte oppgaver 29. oktober, julekonsert i Lillestrøm kirke, konsert med H.M.K. Gardes musikkorps, før NM-perioden er i gang igjen på nyåret. Og vi skal selvfølgelig spille bedre enn noen sinne!

Vi har mye og glede oss til, og vi håper vi kan glede dere også med konsertene våre fremover.

Tusen takk til alle dere trofaste og nye publikummere som har fulgt oss gjennom denne sesongens konserter! Vi lover dere mye bra fra høsten også! Ta gjerne med dere flere venner når vi sees igjen :)

God sommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *