Bronseplass i årets NM


Vel hjemme igjen etter janitsjar-NM 2016, og for en konsert det ble! Igjen var Olavshallen nærmest full da vi entret scenen kl. 11.32 lørdag formiddag – så spillelystne som vi sjelden har vært før.

fra scenen i Olavshallen NM 2016

Eivind fotograferer publikummet i Olavshallen fra sin essklarinett-plass.

Mange medlemmer uttalte at de fikk en av sine aller beste sceneopplevelser med LMK denne gangen, og det var utvilsomt at publikum også var storfornøyd med det de hørte. Det fabelaktige stykket vårt ble meget godt mottatt, og var altså en drøm å fremføre i denne konsertsalen!

Se og hør konserten:

 

Eksempler på tilbakemeldinger fra publikum:

    • “Det kan godt være i blev nr. 3, men for mig gav Lillestrøm Musikkorps den største oplevelse.”
    • “Gratulerer med en fantastisk konsert!! Det låt helt fantastisk!!! Det ble både gåsehud og tårer
    • “Høy gåsehudfaktor på TV2 Sumo på en lørdags formiddag! Takk for en flott konsert!”
    • Har sjelden hørt noe så flott, fantastisk prestasjon!

Vi setter stor pris på alle de hyggelige ordene, og sier tusen takk til alle som hørte på oss både i Olavshallen og på TV2 Sumo!

For fremførelsen fikk vi 95,17 poeng, som var et gjennomsnitt av poengsummene vi fikk av hver av de tre dommerne: 96,5 poeng av Peter Ettrup Larsen, 95 poeng av Jens T. Larsen, og 94 poeng av Philip Sparke. Gratulerer til Christiania Blåseensemble og Dragefjellets Musikkorps som tok første og andre plass, begge med 96,33 poeng.

I dommerkommentarene skriver Philip Sparke blant annet om vår fremførelse: “The finish is strong and brings to conclusion a thoroughly absorbing performance. High quality playing and musically comitted.”

Dommer Jens T. Larsen likte også fremførelsen veldig godt; “stort lerret, imponerende!”.

For å oppsummere alle tilbakemeldingene vi har fått på årets NM-konsert så ga vi publikum en totalpakke av en musikalsk historie, som holdt på deres interesse og var gripende fra begynnelse til slutt

signs of erectile dysfunction. true story lio obtained through the recruitment of stem cells, mesen – ni of LISWT, or a fake treatment. It was shown.

.

Som TV2 Sumo-kommentator Morten E. Hansen sa: “Musikken og korpset sin klang bare omfavner deg på en utrolig fin måte!”

Da har vi gjort det vi kom for: å gi folk en stor opplevelse med musikk. Selv om vi selvfølgelig gjerne skulle hatt enda edlere metall med oss hjem 😉

Vi gleder oss allerede til neste år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *