Desemberkonsert med Gardemusikken


I dag har Lillestrøm Musikkorps avrundet høstsesongen med en konsert sammen med Hans Majestet Kongens Gardes Musikkorps, slik vi alltid gjør rett før eller rett etter jul

The experiences of the Diabetes Clinic in The Newspaper, AMD 2012;15:112-118puÃ2 be revived by a sessualità piÃ1 expressed- success story.

. Dette er en fantastisk tradisjon vi setter stor pris på, og i år var det ekstra spennende fordi korpset, som frem til i sommer har vært ledet av major Eldar Nilsen, i høst fikk en ny dirigent; Bjørn Bogetvedt. Vi i Lillestrøm sitter jo egentlig med en følelse av å ha en lang konserttradisjon med gjengen i Garden og tenker vanligvis ikke så mye over at disse musikerne byttes ut fra år til år, med unntak av at de begynner å likne faretruende mye på konfirmanter for hvert år som går, men for musikerne i Garden er jo dette nytt hvert år med ny kontigent. Når i tillegg dirigenten var ny, betydde det for vår konserts del at ingen av gjestene våre hadde vært med på dette før, så mens vi tidligere har visst sånn cirka hva som ventet oss, var vi nå veldig spente.

IMG_7644

Og Garden skuffet definitivt ikke i år heller. De hadde en flott første halvdel av konserten der alle korpsets grupper med stor suksess fikk vist seg ekstra frem på hvert sitt nummer, og publikum fikk høre alt fra fløyter i Rørfløytenes Dans fra Nøtteknekkeren av Tsjaikovskij til skopussende og morsomme slagverkere i Sandpaper Ballet av Leroy Anderson. Vi gleder oss allerede til neste år!

I vår avdeling etter pause spilte vi, til publikums store forlystelse, blant annet vårt kommende pliktnummer i EM, og setter ikke dét julestemningen så er det jammen ingenting som gjør det. Maren Kristine Mørck var flott saksofonsolist på førstesatsen til nylig avdøde David Maslankas Concerto for Alto Saxophone and Wind Ensemble, og for å veie opp for lite julemusikk på en desemberplassert konsert, avsluttet vi med When You Wish Upon a Star og tre vers av Deilig Er Jorden med både Garden og publikum som vakkert kor.

25271060_10155719668520726_302371299_o

Vår reise går nå videre inn i norgesmesterskapets verden, der vi planlegger å hedre Maslanka enda litt til. Selvfølgelig blir nettsiden frem til NM også i år fylt med presentasjoner av våre mest sporty musikere, så følg med her hver torsdag kl. 17:00 på nyåret.

Inntil da – riktig god jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *