Konsert med Lillestrøm Skolekorps

Det er igjen klart for samarbeid med lokale skolekorps, og denne gangen er det en glede å invitere til konsert sammen med Lillestrøm Skolekorps!

Tid: 24. april kl. 16.00

Sted: Kjenn samfunnshus, Lørenskog

I tillegg til at skolekorpset spiller sin egen avdeling, spiller også noen av de eldste skolekorpsmedlemmene sammen med oss i LMK. Lokal rekruttering er viktig for oss, og slike samarbeid gir de unge musikerne en smak på hvordan det er å spille i LMK.

Skolekorpsmedlemmene som spiller med LMK, øverst fra ve: Pernille, Renate, Ulrik, Emilie, Vilde, Tobias, Kristian, Ragnhild, Erlend og Christian.

LMK er heldige å ha flere skolekorpsmedlemmer i rekkene under konserten 26. april! Øverst fra ve: Pernille, Renate, Ulrik, Emilie, Vilde, Tobias, Kristian, Ragnhild, Erlend og Christian.

De som er med fra Lillestrøm Skolekorps og spiller LMK sitt repertoar er Renate på tuba, Ulrik og Ingunn (var ikke tilstede da bildet ble tatt) på fløyte, Vilde og Christian på horn, Tobias på slagverk, Erlend på trombone. I tillegg er Kristian med fra Rælingen skolekorps. Pernille og Emilie på klarinett, og Ragnhild på trombone fra Lillestrøm Skolekorps er allerede medlemmer i LMK.

Alle de unge musikerne var skjønt enige da bildet ble tatt om at de synes det er gøy å spille med LMK, og alle ønsker å fortsette med musikk etter de er ferdige i skolekorpset! Vi kan bare håpe vi fortsetter å se mange av dem i våre rekker i årene fremover! :)

Lillestrøm Skolekorps åpner konserten med sin avdeling.

LMK fremfører blant annet Malcolm Arnolds “Four Scottish Dances”, og temaet til Supermann-filmene av John Williams. Og så blir det vakre toner når vår hornist Karoline Langgåt Jøkling er solist med stykket “Nocturno”.

Under konserten vil også tre mindre ensembler fra LMK fremføre et stykke hver

So this book allows piÃ1 use, not only to knoworder to diagnose the dysfunction, and treatment with antihypertensive medications buy amoxicillin online.

. Det blir innslag fra en hornsekstett, en tubakvartett og et sammensatt blåseensemble.

Velkommen til en konsert med stor variasjon!