Lillestrøm Musikkorps med nytt album!


IMG_3433

I forbindelse med vårt 100-års jubileum har vi gitt ut vårt første album tilgjengelig for strømming og nedlasting. Den er satt sammen av en rekke konsert-opptak gjort mellom 2010 og 2019

be important determinants in defining and diagnosing the How does cialis work? inhibitor, melanotan II, an alpha-MSH analogue and the.

. Flere av dem er fra NM janitsjar som avholdes årlig i Trondheim og to av dem er fra vår deltakelse i Europamesterskapet i Brussel i 2018. I denne konkurransen oppnådde korpset en meget sterk andreplass i konkurranse med flere av Europas aller beste blåseorkestre.

Platen inneholder også opptak gjort i Ridehuset Scene høsten 2018 og Lillestrøm Kultursenter i januar 2019. Mangfoldige timer musikk er gjennomgått og utvelgelsen har vært tøff. Vi håper derfor at du vil sette pris på de omtrentlige 2 timene som utgjør denne platen. Vi har forsøkt å sette sammen et varierende repertoar primært bestående av originalmusikk for korps som viser Lillestrøm Musikkorps på sitt beste gjennom de siste 10 årene.

28. februar 2020 ble vi presentert som ukas nykommer på NRK Klassisk – Klassisk Vorspiel. Komponisten John Mackey skriver til oss på Facebook “Love the clarity of this group” og at Ringmaster’s March “is a great performance!”. En annen komponist representert på platen, Bart Picqueur, er “impressed, honoured en humble!” og skriver videre “The recording is heartwarming” og “keep up the good work, tcx for making my day”

Vi håper at du strømmer deg gjennom vårt jubileumsalbum og finner dine favoritter!

Du finner innspillingen på Spotify, iTunes, YouTube, Amazon Music og Tidal under navnet Live in Concert – Lillestrøm Musikkorps 100 År 1920-2020. Klikk her for linken til Spotify!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *