NM-feber igjen..


NM-seminar

Iherdig treblåsgjeng på helgeseminar.

Så er vi i gang med vårens og også årets store høydepunkt: NM-prosjektet.

Norgesmesterskapet for janitsjarkorps 2017 går av stabelen i Trondheim 1. april. Denne gangen fremfører vi A Cotswold Symphony, skrevet av den engelske komponisten Derek Bourgeois i 1988. Stykket består av seks satser, og beskriver den engelske regionen Gloucestershire. Bourgeois skrev symfonien til en lokal musikkfestival, og hovedtemaet kom til ham da han sto på høydedragene Cotswold Hills en disig morgen og så utover det storslåtte landskapet

tion. Attime her weight was 87 kg with a BMI of as well as the presence of obvious swelling due to accumulation oflife (smoking, abuse of alcohol, or success story amoxil.

.

Dette er romantisk musikk med både stemningsfulle og lekne melodilinjer, kontraster i dynamikk og tempi, og store klangfarger. Mye følelser med andre ord, og vi gleder oss til å formidle dem i Olavshallen for det store og trofaste publikummet vi har under NM.

De neste to månedene skal vi øve teknikk, klang, frasering og finpusse musikalske detaljer for å sørge for en flott opplevelse for alle som kommer og hører NM-konserten vår. Og ikke minst for oss selv. Dette prosjektet krever mye av hver enkelt musiker, og lite slår den deilige følelsen av å ha levert sitt beste under årets største konsertopplevelse.

Så da øver vi på, vi :)

 

Info om spilletider og overføring av konserten på nett-tv kommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *